Events
Inspiratiemiddag voor aanvragers Take Over!

EVENT

Voor instellingen die belangstelling hebben voor de thematiek en overwegen een aanvraag te doen is er op donderdag 19 september een inspiratiemiddag waarin kennisdeling met culturele instellingen rondom cultuurparticipatie van jongeren centraal staat.

Inspiratiemiddag voor aanvragers Take Over!

De middag, die georganiseerd is samen met CJP en YoungWorks, is bedoeld om inspiratie op te doen over de doelgroep (wie zijn die jongeren eigenlijk?), in gesprek te gaan met de doelgroep (wat willen jongeren eigenlijk?) en kennis, tips & tricks te krijgen van experts en ervaringsdeskundigen. Vragen over en aan jongeren? Alles al geprobeerd, maar nog niet de juiste aanpak gevonden? Wil je ‘iets’ met jongeren, maar weet je niet hoe? Kom naar deze middag en laat je inspireren!

De middag bestaat uit een presentatie, twee workshops en een paneldiscussie. Deelname is gratis. Opgeven kan bij Youngworks.

  •    Wanneer: donderdag 19 september 2013 van 12.30 tot 18.00
  •    Locatie: Kapitaal Utrecht, Plompetorengracht 4
  •    Voor wie: culturele instellingen die actief bezig zijn met of plannen hebben voor jongerenparticipatie
  •    Kosten: gratis

Momenteel is het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Heb je een geweldig plan voor jongerenparticipatie in het kader van de programmaregeling en moét jij koste wat kost aanwezig zijn op de 19e? Plaats je dan op de reservelijst: stuur een mailtje met daarin jouw naam, instelling, functie en (voorlopig) plan (heel kort) aan maxime@youngworks.nl. Wie weet kunnen we je dan nog plaatsen.

BRON

Events
Event | Updated:
Gemeld door: Warner Werkhoven

LINKS

LAATST GEWIJZIGD

03/09/2013 - 10:11

InhoudsTypen

Disciplines

Locaties