Events
Urban Arts Inspiration Day

EVENT

Op 30 november vindt de Urban Arts Inspiration Day! Plaats. Deze dag is voor mensen die actief zijn op het artistieke en organisatorische vlak binnen de Urban Arts / Urban scene in Nederland. Er komen sprekers, shows en workshops, die bij gaan dragen aan het beantwoorden van de volgende vraag:

‘Hoe faciliteer je Urban Arts in Nederland, zodat het ontwikkelt op het vlak van artsitieke kwaliteit en maatschappelijke betekenis?’

 

Urban Arts Inspiration Day

Deze Inspiratation Day wordt georganiseerd door Powered by New Arts. Zij hebben zich de afgelopen twee jaar in Oost-Nederland gericht op de kwantitatieve en kwalitatieve ontwikkeling van Urban Arts. Deze dag delen zij hun ervaringen, successen en geleerde lessen. Samen met de gasten wordt ook gekeken  naar nieuwe manieren en plannen voor de toekomst.

Een onderdeel van het programma zijn presentaties van ‘best practices’. Kunstbalie is uitgenodigd om Hiphopedia te presenteren als middel om ‘best practices’ te delen.

De deelname aan de Inspiration Day is gratis. Voor meer informatie over het programma en Powered by New Arts zie: www.poweredbynewarts.nl.

BRON

Events
Event | Updated:
Gemeld door: Backpackage

InhoudsTypen

Disciplines

Locaties