Artikelen
Graffitibattle

ARTIKEL

Tilburg en omstreken kent veel graffititalent. Tijd om de grote talenten een ereplaats te geven in de stad! Wil je deelnemen, stuur ons dan een foto van je beste werk. De winnaars worden uitgenodigd werk te maken in de huisstijlkleuren van het Veemarktkwartier. Dat werk wordt gepresenteerd op de Tivoligarage (naast 013) in het Veemarktkwartier, midden in de binnenstad van Tilburg.

Battle #02

Denk jij het graffititalent van Tilburg en omstreken te zijn? Mail ons dan voor 10 maart 2011 twee tot drie foto’s van je werk. Vermeld bij je inzending de volgende gegevens; je naam, je e-mailadres, je telefoonnummer, je woonplaats.

De jury voor deze battle bestaat uit ZENK ONE, ZOOMIE en ODES. De jury kiest op 11 maart de winaars en maakt deze diezelfde avond bekend in de Hall of Fame.

Bekijk de facebookpagina van de battle voor o.a. inzendingen en winnaars van de eerste battle.

Bekendmaking winnaarsOp vrijdag 11 maart worden de winnaars bekend gemaakt in de Hall of Fame. Ben je benieuwd wie er gewonnen heeft, kom dan kijken!  Host Tommy B maakt de winnaar bekend, waarna DJ D - FLXZ zijn plaatjes draait.

 
Winnaars

De meest talentvolle inzenders worden uitgenodigd een werk te maken in de huisstijlkleuren van het Veemarktkwartier. Dit werk komt te hangen op de markante Tivoligarage in het Veemarktkwartier. De winnaars wordt gevraagd inspiratie voor hun werk te vinden in een film over het Veemarktkwartier, die na bekendmaking aan de winnaars getoond wordt. We zien jullie inzendingen tegemoet!

Dit is een samenwerking van Hall of Fame, jongerenwerk Twern, Studio VMK en de gemeente Tilburg.

 

Battle #01

De winnaars van de eerste battle zijn al bekend. Op 14 juli 2010 werden de doeken onthuld. Klik hier voor meer informatie. Tijdens het maken van de doeken is een filmpje gemaakt door Freshvids.

 

De winnars van de eerste battle zijn:

Hoofdprijs: doek van 3 bij 4 meter

- Steijn en Wessel Koning

- Erick Van Uytven

Tweede prijs: doek van 2 bij 3 meter

- Piet Dirkx

- Chris Algra

- Pepijn Braam

- René Vollebregt

 

BRON

Artikelen
Artikel | Updated:
Gemeld door: Warner Werkhoven

LAATST GEWIJZIGD

29/11/2012 - 15:15

InhoudsTypen

Disciplines

Locaties