Artikelen
Hall of Fame

ARTIKEL

De Hall of Fame is opgericht door Tilburgse jongeren met als doel de verschillende subculturen in de stad samen te brengen, zodat de jongeren elkaar stimuleren en van elkaar kunnen leren.

De Hall of Fame als geheel haalt haar kracht uit samenwerking en het feit in één gebouw gehuisvest te zijn. Samen een blok vormen, want samen sta je sterker. Dan doet het er niet toe van welke stroming je houdt, of je kunst maakt of muziek, dat je danst of theater maakt, een skate- of een muziekfestival organiseert. Het gaat er om dat je de kans krijgt iets te doen met de Dromen die je hebt. De Hall of Fame geeft daar een kans voor, door ruimte, ideeën en steun te bieden.

Podia

De Hall of Fame beschikt over een podia waar wekelijks verscheidene culturele en muzikale evenementen worden aangeboden voor een divers aantal doelgroepen. Wij organiseren zelf een uitgebreid scala aan programma’s maar bieden ook kans voor andere jongeren en beginnende organisaties om een mooi programma neer te zetten.

Workshops

De Hall of Fame bied een uitgebreid en wisselend assortiment van workshops en cursussen, voor scholen, particulieren en bedrijven. Perfect voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, noem maar op. De workshops zijn ook te combineren in verschillende arrangementen. Een vergadering in een van onze zalen met daarna een workshop Djembé en als afsluiting een borrel in ons café, om maar een voorbeeld te noemen.

Ruimteverhuur

De Hall of Fame beschikt over een aantal ruimtes die wij voor verhuur ter beschikking stellen. Van danszaal en band-oefenruimte tot grote zaal met podium voor theater voorstellingen. Particulier of zakelijk, geen probleem! Wij kijken graag met u verder om tot een mooie overeenkomst te komen.

LadyBird Indoor skatepark

Het LadyBird Skatepark bevindt zich in de Hall of Fame. Het skatepark is geschikt voor skateboarden en inline skaten. In het skatepark vind je diverse ramps en obstakels die organisch zijn vormgegeven waardoor er een uniek skate-landschap is ontstaan. Jong en oud kan zich hier vermaken en/of deelnemen aan lessen en maandelijkse evenementen.

BRON

Artikelen
Artikel | Updated:
Gemeld door: Warner Werkhoven

POSTS

Casus
Warner Werkhoven | Casus | 8 years 3 weeks ago
Last comment:
Skateparken hebben zich ontwikkeld tot creatieve en sportieve clusters binnen de urban culture en hebben hun maatschappelijke waarde bewezen. Hun toekomst is alleen nog steeds onzeker door kortlopende afspraken mbt financiering en huisvesting en ze hebben organisaties die zwaar leunen op...

LINKS

LAATST GEWIJZIGD

17/03/2016 - 00:54

InhoudsTypen

Disciplines

Locaties